سختی گیر مغناطیسی آکوا و مصرف خانگی


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 29 ارديبهشت 1399
بازدید : 125
نویسنده : Frederick

اما در بین این سیستم‌های رسوب زدا سختی گیر مغناطیسی آکوا اهمیت بالای خواهد داشت چرا که علاوه بر عدم نیاز به برق و باتری و اپراتور هزینه کمی بابت تهیه آن باید صرف نمود.

سختی گیر مغناطیسی دستگاهی است که با استفاده از قطعات مغناطیسی ساخته شده از فلزاتی همچون کبالت آهن نیکل و. ... که خاصیت مگنتیک دارند مانع از ایجاد رسوب در سیستم می شود این دستگاه زمانی اختراع شد که انسانها متوجه شدند که زمانی که آب از صخره هایی با خاصیت مغناطیسی عبور می کنند از رسوب آن ها کاسته می شود بازده دستگاه های سختی گیر آب مغناطیسی متناسب با میزان سرعت جریان آب است که در بهینه ترین حالت به میزان هشتاد درصد از حجم رسوبات کاسته خواهد شد این مطلب را باید در نظر گرفت که میزان شدت مغناطیسی موجود در طبیعت حدوداً دربازه دو تا هفت دهم گوس میباشد ولی قدرت میدان مغناطیسی دستگاه های سختی گیر آب مغناطیسی در بعضی از موارد خاص تا حدود یک و دو دهم تسلا یا ۱۲۰۰ گوس بالا میرود .

از مزیت های رسوب زدای مغناطیسی می توان به نداشتن هیچ گونه هزینه های جانبی و ارزان قیمت بودن آن نسبت به رسوب زدای هیدروفلو و یا حتی سختی گیر رزینی دانست به عنوان مثال شما با استفاده از سختی گیر رزینی علاوه بر اینکه هزینه بیشتری بابت خرید آن نسبت به سختی گیر مغناطیسی پرداخت می کنید هزینه های زیادی بابت خرید سنگ نمک دستمزد اپراتور نگهداری سیستم و ... پرداخت خواهید کرد 



مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ تخصصی معماری و سازه ها خوش آمدید.

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تخصصی معماری و سازه ها و آدرس iran-modern-architecture.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com